پنل اس ام اس ، پنل اس ام اس رایگان

پنل اس ام اس و ارسال تبلیغات پیامکی در سایت پیام رسون

پنل اس ام اس ، پنل اس ام اس رایگان

پنل اس ام اس و ارسال تبلیغات پیامکی در سایت پیام رسون

پنل پیامک ویژه سازمان های دولتی

پنل پیامک ویژه سازمان های دولتی

1400-09-12 23:48:24 1240  0  0

تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چقدر سامانه پیامک می تواند به ارتباط بهتر بین مردم و ادارات دولتی کمک کند و موثر واقع شود . این موضوع نشان می‌دهد که پنل پیامک فقط برای تبلیغات نیست و می‌تواند یک نیروی کمکی و موثر در اتفاقات لحظه و یا برای جلوگیری از ازدحام زیادی جمعیت در ادارات دولتی باشد با نمایندگی پنل پیامک پیام رسون همراه باشید تا با کاربردهای بیشتر سامانه پیامک برای ادارات دولتی بیشتر آشنا شوید . 

 

پیامک برای سازمان های دولتی :

پنل پیامک بعد از اینکه یک محبوبیت کلی در بین مردم پیدا کرد ، خیلی ها تصمیم گرفتند که از آن استفاده کنند بعضی‌ها صرفا برای تبلیغات و بعضی دیگر برای راحتی کار و جلوگیری از آشفتگی ها.

برای نمونه ادارات و سازمان های دولتی که با تهیه پنل پیامک توانستند علاوه بر اینکه از شلوغی جمعیت در روزهای کاری جلوگیری کند ،  آسایش و راحتی را نیز به کارمندان خود هدیه دهد و با ارسال پیامک به مراجعه کنندگان در روز و ساعت مشخص نظمی خاص را در ارگان های خود به وجود آورند . علاوه بر آن با ارسال اطلاعات مهم که در قالب پیامک اطلاع رسانی انجام می شود مخاطبین خود را مطلع می سازند از هرگونه طرح و قرارداد جدید .

 


 

پنل پیامک برای ادارات و سازمانهای دولتی صرفا مختص مراجعه کنندگان نمی باشد و می تواند یک اطلاع رسان قوی ما بین کارمندان عمل کند و آنها را از هرگونه اتفاق و رویدادی با خبر سازد . برای مثال اگر یک ارگان تصمیم داشته باشد که به مناسبت شب یلدا تمام همکاران و خانواده شان را در رستورانی جمع کند و میزبان آنها باشد خیلی راحت و ساده می‌تواند این اطلاع رسانی را با ارسال پیامک انجام دهد .

سامانه پیامک می تواند برای سازمانهای از قبیل شهرداری ،  بانکها ، اداره مالیات ، دانشگاه‌ها ، وزارتخانه‌ها و غیر کاربرد داشته باشد .

اگر می خواهید از سامانه پیامک ، پنل پیامک تهیه کنید می توانید به سایت نمایندگی پنل پیامک پیام رسون مراجعه کنید و با شرایط ویژه و خاص که برای مشتریان خود در نظر میگیرند پنل اس ام اس خود را خریداری کنید .

جهت اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید . 

 

www.smsreson.ir

ترامپ از دادستان نیویرک شکایت کرد

دونالد ترامپ از دادستان کل نیویورک شکایت کرد تا تحقیقات او در خصوص فعالیت های تجاری خود را متوقف کند.

به گزارش آرتی عربی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از لتیشیا جیمز، دادستان کل نیویورک، در تلاش برای توقف تحقیقات وی در مورد کسب‌وکارش شکایت کرد.
شکایتی که از سوی ترامپ و شرکت املاک و مستغلات خانواده اش در دادگاه فدرال در شمال ایالت نیویورک ارائه شد، استدلال می کند که تحقیقات جیمز که در مارس ۲۰۱۹ آغاز شده، نقض حقوق اساسی رئیس جمهور سابق است.
ترامپ و وکلای او مدت‌هاست که استدلال کرده‌اند که تحقیقات با انگیزه‌های سیاسی بوده است و ترامپ در این شکایت ادعا کرد: تحقیقات باید متوقف شود، وظیفه دادستان کل صرفاً با خصومت سیاسی و میل به آزار، ارعاب و انتقام علیه یک شهروند عادی است که او را یک مخالف سیاسی می داند.
شکایت ترامپ کمتر از دو هفته پس از آن صورت می گیرد که جیمز اعلام کرد او به دنبال بازجویی تحت سوگند از ترامپ در اوایل ماه آینده خواهد بود. وکلای ترامپ گفته اند که از قاضی می خواهند که این احضاریه را لغو کند و انتظار می رود در روزهای آینده این کار را انجام دهند.
دادستان نیویورک در بیانیه‌ای که در ماه‌های گذشته منتشر شده، اعلام کرد: ما قبلاً هم به ترامپ هشدار داده بودیم که تحقیقات ما در زمینه فعالیت‌های اقتصادی و مالی وی تنها جنبه حقوقی و غیرمجرمانه ندارد و امکان گسترش این تحقیقات بسیار بالاست.
آخرین تحولات پرونده ترامپ، تحقیقات مدنی است در طول یک مرحله حساس از تحقیقات جنایی جداگانه از سوی سایروس آر. ونس جونیور، دادستان منطقه منهتن انجام شد که بر این موضوع تمرکز دارد که آیا ترامپ با افزایش ارزش دارایی‌های خود از وام‌دهندگان کلاه‌برداری کرده است. وی همزمان به به دفتر دادستان کل نیویورک در تحقیقات جنایی کمک می‌کند.
سازمان ترامپ یک شرکت خوشه‌ای تحت مدیریت مستقیم رییس جمهور پیشین آمریکاست که فعالیت‌های اقتصادی و مالی گسترده‌ای را پوشش می‌دهد. بعد از رسوایی اخلاقی ترامپ در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری، توجهات عمومی به این سازمان بیشتر و تحقیقات درباره تخلفات مالی و اقتصادی آن وارد مرحله جدیدی شد.

پیش بینی درست پوتین

یک روایت عمومی غالب در ایالات متحده و بسیاری از کشور‌های اروپایی ایجاد شده مبنی بر آن که روسیه یک قدرت تجدیدنظر طلب است که به دنبال برهم زدن وضع موجود و به چالش کشیدن نظم مبتنی بر قوانین و به طور کلی عاملی ویرانگر در امور بین الملل و در سرزمین‌های اتحاد جماهیر شوروی سابق است. عنصر قابل توجهی از حقیقت در این تصویر ترسیم شده از روسیه وجود دارد.

به گزارش فارین پالسی، از با این وجود، در مورد خاورمیانه این روایت در مورد نقش روسیه صدق نمی‌کند. در این منطقه طی دو دهه گذشته این ایالات متحده بوده که به عنوان برهم زننده وضع موجود عمل کرده است و مخالفت روسیه با سیاست‌های امریکا در مورد مسائل کلیدی در گذشته، اثبات شده که از نقطه نظر عینی درست بوده اند.

البته سیاست‌های روسیه برای تامین منافع آن کشور طراحی شده اند. با این وجود، واقعیت آن است که این منافع با منافع غرب هم انطباق داشته‌اند و این موضوع کاملا تصادفی نبوده است. سیاستگذاری روسیه براساس تحلیل‌های تشکیلات سیاست خارجی و امنیتی روسیه از کشور‌های خاورمیانه شکل گرفته و بسیار نزدیک به تحلیل بسیاری از نهاد‌های امریکایی بوده است.

زیربنای تحلیل روسیه برداشتی است که می‌توان آن را ضد دموکراتیک نامید، اما به طور دقیق‌تر براساس درکی عمیق از شکنندگی دولت‌ها و هراس از ایجاد هرج و مرج و جنگ داخلی همراه با تردید عمیق در مورد پروژه‌های تغییرات سریع و انقلابی قابل توصیف است. این نگرش ریشه در تجربیات وحشتناک روسیه در قرن بیستم دارد.

همان گونه که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در اکتبر ۲۰۰۳ میلادی در مورد نتایج حمله نظامی امریکا به عراق به «نیویورک تایمز» گفته بود: «برای ما وضعیتی که شکل گرفته تعجب‌آور نیست، زیرا ما دقیقا تحولات در آن کشور را پیش بینی کرده بودیم. چگونه می‌توان روند تحولات متفاوتی را پس از برچیده شدن رژیم سیاسی تصور کرد؟ البته دولت از بین رفته است چطور ممکن است غیر از این باشد»؟ پوتین مدت‌ها پیش نابودی حکومت صدام در عراق را با رشد فزاینده اسلام گرایی افراطی مرتبط دانسته بود و گفت: «رژیم صدام یک رژیم لیبرال نبود، اما علیه بنیادگرایان مبارزه کرد اکنون دیگر صدام وجود ندارد و ما شاهد نفوذ تعداد زیادی از اعضای سازمان‌های تروریستی مختلف در خاک عراق هستیم».

با توجه به آن چه در عراق رخ داد آیا کسی می‌تواند بگوید پوتین در مخالفت با حمله به آن کشور اشتباه کرده بود؟ آیا اگر امریکا در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ میلادی مشاوره روسیه را پذیرفته بود امروز وضعیت بهتری نداشت؟ تجربه شوروی روس‌ها را عمیقا نسبت به پروژه‌های انقلابی برای تغییر جوامع دیگر براساس یک الگوی ایدئولوژیک جهانی بدبین کرده است، زیرا این همان کاری است که کمونیسم شوروی سعی در انجام آن در سراسر جهان داشت و از این طریق روسیه را درگیر مجموعه‌ای از بلایای وحشتناک و پرهزینه کرد.

بنابراین، روس‌ها به درستی پروژه ایالات متحده در افغانستان را از جنبه‌های کلیدی شبیه تلاش شوروی در دهه ۸۰ میلادی و محکوم به شکست مشابه می‌دانستند. پوتین در سال ۲۰۱۹ میلادی در مورد نتایج سرنگونی حکومت «معمر قذافی» توسط غرب در لیبی به «فایننشال تایمز» گفته بود: «آیا شرکای غربی ما می‌خواهند منطقه‌ای مانند لیبی از معیار‌های دموکراتیک مشابه اروپا و امریکا برخوردار باشد؟ منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تنها دارای نظام‌های سلطنتی یا کشور‌هایی هستند که نظامی شبیه به آن چه در لیبی وجود داشت را دارند.

تحمیل معیار‌های دموکراتیک فرانسوی یا سوئیسی فعلی و اجرای آن برای ساکنان شمال افریقا که هرگز در شرایط وجود نهاد‌های دموکراتیک فرانسوی یا سوئیسی زندگی نکرده‌اند غیر ممکن است. همه این‌ها به درگیری و نزاع بین قبایل منجر شد. در واقع، جنگ در لیبی ادامه دارد».

آیا بار دیگر نتایج سرنگونی قذافی در لیبی اثبات نکرد که حق با پوتین بوده است؟ جنگ داخلی تا به امروز در لیبی ادامه دارد و فروپاشی دولت آن کشور باعث حرکت گسترده مهاجران در سراسر مدیترانه شد که سبب بی‌ثباتی مرز‌های اتحادیه اروپا شده است.

اختلافات امریکا و روسیه در خاورمیانه در زمان وقوع بهار عربی در سال ۲۰۱۱ و قیام در مصر، سوریه و لیبی به اوج خود رسید. واکنش روسیه به این رویداد‌ها تا حدی تمایل به دفاع از متحدان قدیمی شوروی و در مورد سوریه حفظ آخرین پایگاه دریای روسیه در مدیترانه بود.

با این وجود، نگرانی روسیه از این بود که قیام‌ها به پیروزی نیرو‌های اسلام گرای افراطی و ایجاد پایگاه‌هایی برای احیای تروریسم در روسیه منجر شود. روسیه تجربه جنگ دوم چچن را پشت سر گذاشته بود. ترس روسیه و کشور‌های اروپایی در مورد ظهور داعش در سوریه و تعداد زیادی از شهروندان مسلمان اروپایی و روسی بود که برای جنگ به سوریه سفر کردند و سپس سعی کردند به کشورشان بازگردند.

پوتین درباره مداخله روسیه در جنگ داخلی سوریه گفت: «من متوجه شدم که منافع مداخله در امور سوریه برای روسیه و مشارکت فعال در آن بیش از صرف نظاره کردن منفعلانه درباره چگونگی قوی‌تر شدن سازمان‌های تروریستی بین المللی در نزدیکی مرز‌های ما خواهد بود. ما توانسته‌ایم دولت سوریه را حفظ کرده و از بروز هرج و مرج به سبک لیبی در آنجا جلوگیری کنیم».

این در حالی است که «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه وقت امریکا مخالفت روسیه با سرنگونی دولت بعث در سوریه را «نفرت انگیز» توصیف کرده بود. مورد جالب آن است که «باراک اوباما» رئیس جمهوری سابق امریکا در کتاب خاطرات خود (سرزمین موعود) توضیح می‌دهد که کابینه‌اش در ژانویه ۲۰۱۱ میلادی برای بحث در مورد انقلاب در حال وقوع آن زمان در مصر و این که آیا خواستار استعفای «حسنی مبارک» دیکتاتور مصر شوند یا خیر و درباره سرکوب وحشیانه معترضان در مصر جلسه‌ای تشکیل دادند.

او می‌نویسد: «اعضای مسن‌تر و ارشد تیم از جمله هیلاری کلینتون، جو بایدن، رابرت گیتس و لئون پانتا توصیه کردند که باید جانب احتیاط را رعایت کرد، زیرا همه آنان سال‌ها مبارک را می‌شناختند و با او کار می‌کردند. آنان بر نقشی که دولت او مدت‌ها در حفظ صلح با اسرائیل و مبارزه با تروریسم و شراکت با امریکا در بسیاری از مسائل منطقه‌ای ایفا کرده بود واقف بودند. در حالی که آنان به لزوم فشار بر رهبر مصر برای اصلاحات اذهان داشتند، اما هشدار دادند که مشخص نیست چه فرد یا افرادی به جای او جایگزین خواهند شد».

شاید بتوان گفت تاکتیک‌های رژیم بعث در جنگ داخلی سوریه با خشونت بیش‌تری در مقایسه با برخورد مبارک با معترضان همراه بود. با این وجود، بیست سال پیش از آن دولت همسر هیلاری کلینتون راه دولت بوش پدر را با حمایت از رژیم نظامی الجزایر در لغو نتایج انتخابات دموکراتیک و کارزار خشونت بار علیه مخالفان اسلام گرا در پیش گرفت. محاسبات امریکا در مورد الجزایر تقریبا مشابه محاسبات روسیه در مورد سوریه بود.

گفتن این سخن به معنای محکوم کردن کلینتون‌ها یا آن گروهی از مقام‌ها و تحلیلگران امریکایی نیست که نسبت به انقلاب‌های به اصطلاح دموکراتیک در خاورمیانه ابراز تردید کرده بودند و نگران بودند که این انقلاب‌ها به هرج و مرج و پیروزی اسلام گرایان منتهی شود. همان گونه که نتایج ناگوار بهار عربی نشان داد تردید‌ها و نگرانی‌های آنان کاملا منطقی بود و اثبات شد که درست بوده است. خاورمیانه منطقه سیاسی خشنی است و هر قدرت خارجی که در آنجا فعالیت می‌کند باید آماده همکاری با برخی از رژیم‌های بسیار آلوده باشد.

آن دسته از مقام‌های امریکایی که به اوباما توصیه کردند که در جهت سرنگونی رژیم بشار اسد در سوریه گام بر ندارد چرا که ترس‌شان از تسلط داعش بر امور بود به طور قطع درست گفته‌اند همان گونه که امروز بایدن را متقاعد کرده‌اند که به همکاری با عربستان سعودی ادامه دهد. با این حال، فهم این موضوع دشوار است که چرا باید روسیه را به خاطر پیروی مشابه از خط مشی مشاوران عاقل امریکایی محکوم کرد.

در نهایت آن که تحریم‌های روسیه (البته پس از تاخیر طولانی) نقش مهمی در وادار کردن ایران به امضای برجام در سال ۲۰۱۵ میلادی ایفا کرد. روسیه از مدت‌ها پیش از مصالحه امریکا با ایران در مورد موضوع هسته‌ای حمایت کرده بود اگر امریکا این توصیه را در سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۳ میلادی پذیرفته بود توافق بسیار بهتری نسبت به آن چه در سال ۲۰۱۵ میلادی منعقد شد امکان‌پذیر می‌شد و امتیازات بیش‌تری کسب می‌کرد.

جالب توجه است که موضع روسیه در مورد توافق هسته‌ای و مشارکت با ایران در سوریه رابطه نزدیک روسیه با اسرائیل بر پایه پیوند‌های محکم با جامعه یهودی روسیه و هم چنین برپایه تعهد مشترک قوی برای مبارزه با افراط گرایی سنی را برهم نزده است و هر دو رابطه به موازات یکدیگر حفظ شده اند. اسرائیل به شدت از نقش ایران در سوریه نفرت دارد، اما عمیقا از عواقب فروپاشی دولت سوریه نیز نگران است و همکاری مشروط و محدود روسیه با ایران در سوریه را به رسمیت شناخته است.

دولت بایدن اعلام کرده که همزمان با رویارویی با روسیه در برخی مسائل قصد دارد با روس‌ها در حالی که منافع‌شان با امریکا همگرایی دارد همکاری کند. تاریخ خاورمیانه در دهه‌های گذشته نشان می‌دهد که دست کم در این عرصه مبنایی قوی برای همکاری میان امریکا و روسیه وجود دارد. با این وجود، برای توسعه چنین همکاری‌ای سیاستگذاران امریکایی باید دست کم در محافل خصوصی و در جمع خود تعداد دفعاتی که روسیه درست گفته و امریکا اشتباه تصمیم گرفته و عمل کرده را مورد تصدیق و تایید قرار دهند و به آن اذعان کنند.

کسب درامد با پنل پیامک

کسب درآمد با پنل پیامک

1400-08-28 23:40:59 1202  0  0

 این روزها ثبت نام در اکثر سایت ها و اپلیکیشن ها با استفاده از ارسال کد فعال سازی پیامکی انجام می‌شود، کارت ویزیت الکترونیکی به شدت مورد استقبال همگان قرار گرفته است، اتصال سامانه پیامک به حسابداری، ارسال خودکار پیامک تبریک تولد و.... پس خلاق باشید و از این فرصت برای کسب درآمد استفاده کنید .
در این مقاله با نمایندگی پنل پیامک همراه باشید تا با کسب درامد از طریق خرید پنل پیامک بیشتر آشنا شوید .

 

پنل پیامک چیست ؟ :

پنل پیامک یک ابزار ساده در عین حال پر قدرت است که تا زمانی که تلفن همراه در مابین مردم حضوری پر رنگ دارد ، هیچ گاه از قدرت و اعتبار آن کاسته نمیشود و افرادی که بسیار خلاق هستند از این یار جدا نشدنی مردم یعنی تلفن همراه برای تبلیغ کسب و کارشان  با ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی برای  کسب درامد خود بهره میبرند .

 

پیامک انبوه چیست؟
همان‌طور که از اسم آن پیداست، پیامک انبوه به معنی اس ام اس‌هایی است که در آنِ واحد برای گروه بزرگی از مخاطبان ارسال می‌شوند. روش ارسال پیامک انبوه مزیت‌های بسیاری نسبت به سایر روش‌های ارسال پیامک دارد؛ از جمله:

1-   هزینۀ هر پیامک بسیار کمتر از نرخ‌های استاندارد که توسط اپراتورهای تلفن تعیین می‌شود، در نظر گرفته شده است.

2- ارسال پیامک انبوه بسیار ساده است. زیرا فقط با یک کلیک می‌توانید هر پیامکی را که می‌خواهید به هزاران مخاطب ارسال کنید.

3- می‌توانید پیامک‌های انبوه را با یک نام تجاری برای مخاطبان‌تان بفرستید؛ یعنی با نام شرکت خودتان به مشتری پیامک ارسال کنید.

 


 

روش آشنایی مردم با پنل پیامک :
برای کسب درامد اینترنتی از طریق نمایندگی پنل پیامک؛ مهمترین کاراین است که شما  افراد را از مزایا و قدرت بالای  استفاده از سامانه پیامک برای ارسال پیامک خدماتی و تبلیغاتی متقاعد کنید 

شما باید کاربرد پنل اس ام اس برای هر کسب و کار را بدانید و با ارائه توضیحات و پیشنهادات نسبت به آن کسب و کار  ،  کاربرد سامانه پیامک را برای مراجعه کننده خود توضیح دهید  .

با توجه به اینکه پنل اس ام اس یک نرم افزار شناخته شده است و اکثر مردم با آن آشنا هستند  مجبور نیستید برای معرفی نرم افزار پنل پیامک و کاربرد سامانه پیام کوتاه با مراجعه کننده خود سرو و کله بزنید. پنل اس ام اس نیاز بازار فعلی در کشور  است و به اینکه چقدر در بازار معروف باشید یا نه ربطی ندارد مهم این است که خودتان را و کیفیت کارتان را به مخاطب یاداوری کنید .

 

چگونه پنل پیامک پولساز میشود :؟

نمایندگی سامانه پیامک یک شغل پاره وقت است شما میتوانید به هر فروشگاه ، مغازه و… مراجعه کنید و برای تبلیغات ارسال پیامک انبوه یا خرید پنل پیامک به انها را پیشنهاد دهید. همچنین با استقبال مردم از فروشگاه های اینترنتی، مدیران فروشگاه‌های اینترنتی برای وب سرویس احراز هویت کاربران سایت به سامانه پیامک نیاز دارند که این مورد می تواند یک بازار پر سود را برای شما ایجاد کند. پس هم میتوانید از طریق اخذ نمایندگی پنل پیامک صاحب درامد شوید هم از طریق خرید پنل اس ام اس تبلیغات انجام دهید و مشتری زیادی را جذب کسب و کارتان کنید .

 

پیام رسون : 

اگر خانه دار یا دانش جو هستید و میخواهید برای خود یه منبع درامد داشته باشید یا اینکه به دنبال شغل دوم میگردید میتوانید به سامانه پیام کوتاه شیراز اعتماد کنید و از طریق اخذ نمایندگی پنل پیامک و تبلیغات به صورت پاره وقت برای خود درامد کسب کنید .

سامانه پیام کوتاه پیام رسون شما را یاری میکند که در این مسیر به بهترین شرایط ممکن برسید .

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید

 

سفر گروسی به ایران

یک تحلیلگر مسائل بین الملل، مطرح کرد: «شواهد نشان می‌دهد که گروسی با توپ پر به تهران می آید و باید ببینیم که بالاخره می‌تواند به توافق برسد یا خیر.»

حسن بهشتی‌پور در گفتگو با «انتخاب» درباره تاثیر سفر رافائل گروسی به تهران، عنوان کرد: «آقای گروسی به عنوان مدیر کل آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای گزارش‌هایی که در مورد ایران می‌دهد، اهمیت بسیار دارد؛ هم به دلیل نزدیک بودن برگزاری جلسه شورای حکام که پاسخ دقیق از جنبه حقوقی و فنی از سمت تهران به ایشان باید داده شود و هم از جهت سیاسی چرا که برخی از مواردی که گروسی مطرح می‌کند بیشتر جنبه سیاسی دارد و خارج از حیطه آژانس است. با این حال به نفع ایران است که همکاری‌‍‌اش با اژانس را ادامه دهد چرا که ادامه این همکاری بهانه را از امریکا، اسرائیل و کشور‌های دیگر که به دنبال سوژه‌سازی از ایران هستند را می‌گیرد.»

وی ادامه ضمن تاکید بر اینکه ضرورت دارد ایران به نحوی با آژانس به تفاهم برسد، گفت: «از سوی دیگر هم آژانس انتظار دارد که ایران تعهداتش را در سطح برجام اجرا کند در حالیکه ایران تاکید دارد که چون طرف مقابل تعهداتش را انجام نداده، لزومی نمی‌بیند که به تعهدات برجامی بازگردد و صرفا در چارچوب پیمان NPT با آژانس همکاری خواهد کرد. البته این نکته هم شایان ذکر است که اگر طرف مقابل تعهداتش را که مهم‌ترینش لغو تحریم‌های علیه ایران است را اجرا کند، ایران هم اعلام کرده که آماده است تا آن کاهش تعهداتی که طبق ماده 26 برجام انجام داده را برگرداند اما مستلزم این است که این تحریم‌ها لغو و راستی‌آزمایی شود.»

بهشتی‌پور افزود: «گرچه مذاکرات با گروسی تاثیر مستقیم و تعیین‌کننده بر روی مذاکرات 4+1 ندارد اما اگر گزارش‌های آژانس مثبت باشد، دست ایران در مذاکرات باز‌تر است و بهتر می‌تواند گفت و گو کند. ولی اگر این بهانه جویی‌ها ادامه پیدا کند و فشار بیشتری از طرف آژانس بر روی ایران باشد طبیعتا در مذاکرات 4+1 تاثیر منفی دارد.»

این تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی در باره تاثیر سفر گروسی بر جلسه آتی شورای حکام، تصریح کرد: «در شورای حکام 35 کشور هستند که هر کدام از آنها خودشان کلی مسئله دارند.  مثلا کشور هند که خودش بمب اتمی دارد و NPT را امضا نکرده است ولی مدعی می‌شود که چرا فعالیت هسته‌ای ایران کنترل شده نیست. همچنین امریکا، آلمان و فرانسه نیز عضو شورای حکام هستند که خودشان تعهدات‌شان در برجام را اجرایی نکرده‌اند و حال از ایران می‌خواهند که تعهداتش را اجرایی کند. در هر صورت شورای حکام مکان بسیار مهمی است که بر اساس گزارش‌هایی که مدیر کل اژانس می‌دهد، تصمیم می‌گیرند و قطعنامه صادر می‌کنند. امیدوارم که این گزارش مثبت تهیه شود و به سمت قطعنامه نرود چراکه صدور قطعنامه شورای حکام، صدور یک روند جدیدی از پرونده‌سازی علیه ایران است و ما باید این قطعنامه‌های شورای حکام و آژانس را جدی بگیریم. امیدوارم که در این مورد قطعنامه‌ای صادر نکنند یا اگر هم صادر می‌کنند، بر اساس گزارش گروسی مثبت باشد ولی شواهد نشان می‌دهد که گروسی با توپ پر به تهران می آید و باید ببینیم که بالاخره می‌تواند به توافق برسد یا خیر.»

وی در پاسخ به این پرسش که امکان صدور قطعنامه در مقطع کنونی وجود دارد یا خیر، تاکید کرد: «بستگی به گزارشی که مدیر کل آژانس تهیه می‌کند، دارد. چرا که شورای حکام بیش از آنکه به مسائل فنی و حقوقی توجه کند به زد و بند‌‌های سیاسی توجه دارد، اینکه در چه وضعیتی هستیم و مناسبات کشور‌هایی همچون امریکا، فرانسه و المان که در داخل شورای حکام، نفوذ زیادی دارند و تصمیماتی هم که گرفته می‌شود تحت تاثیر مسائل سیاسی است تا فنی و حقوقی. با این حال به باور من گزارش گروسی تاثیر زیادی دارد برای اینکه علیه ایران قطعنامه‌ای صادر شود یا نشود.»